Biland

Biland ligger i rolige og attraktive omgivelser omgitt av av vakker natur og gode solforhold. Her kan du bli en del av et godt felleskap med mennesker i alle aldre i et populært område med mye å by på både for store og små.

Praktiske leiligheter med 3 soverom, bad, vaskerom, romslig entré og fin åpen stue-/kjøkkenløsning.

Her får du alt du trenger på ett plan, og kan selv velge om du vil bo i første etasje med hage eller andre etasje med en flott balkong og null gjenboere.

Arkitektur og innhold

Her har arkitekten vår gjort en glimrende jobb med å lage en firemannsbolig som har et unikt og moderne uttrykk, men som allikevel passer godt inn i omgivelsene og den omkringliggende naturen.

Som alltid har vi fokus på å levere høy kvalitet og bostandard til våre kunder, og det er viktig for oss at de som kjøper våre boliger ikke skal sitte igjen med følelsen av å ha kjøpt et masseprodusert hus fra en vilkårlig boligkatalog.

Badet er sentralt plassert for enkel tilgjengelighet fra alle deler av leiligheten, og det er beregnet plass til eget vaskerom – noe du sjeldent får i boliger av denne størrelsesordenen.

Det er viet god plass til stue og kjøkken, slik at du får plass til spisebord og kan underholde gjester, mens utgangen til balkong/hage er sentralt plassert i skillet mellom stue- og kjøkkenavdelingen.

I tillegg til et romslig hovedsoverom på litt over 11 kvm, er det to ekstra soverom. Er det ikke behov for tre soverom, passer de ekstra soverommene perfekt som kontor eller gjesterom.

Kvalitet / Tilvalg

Allerede i vår standardleveranse er det valgt materialer og inventar av god kvalitet som skal vare i mange år.

Vi har allikevel utarbeidet en tilvalgsliste for perfeksjonisten som ønsker det «lille ekstra».

Snakk med vår boligkonsulent om dette når du er på visning.

Alle boligene kan også leveres med carport mot et pristillegg på kr 75.000,-

Plantegninger

Velkommen til Biland!

Biland ligger en liten kjøretur fra Vanse sentrum, et tettsted i Agder omtrent seks kilometer vest for Farsund bysentrum.

Av severdigheter i området kan vi blant annet nevne Friluftstunet, Hetland skolemuseum, Vanse Kirke og Amerika-pregede Brooklyn Square – den første offisielle amerikanske adressen i Norge.

Regionen blir også satt på kartet av den årlige «American festival» som for mange er et av årets store høydepunkt.

Det er ingen mangel på fritidsaktiviteter i området. To mil vest for Vanse ligger tettstedet Lista. Fuglevika på Lista er et yndet reisemål for fuglekikkere hele året. Lista byr også på skatepark, «escaperoom» og gode surfemuligheter.

I Vanse er det både barne- ungdoms- og videregående skole. Det er også gode barnehagetilbud i området. Vanse har et godt utvalg av butikker og restauranter samt flere idrettslag- og foreninger som tilbyr fritidsaktiviteter for både små og store i familien.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt og sender all informasjon du ønsker om prosjektet. Ønsker du en visning arrangerer vi det når du ønsker.

+47

Fordelene ved ny bolig

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Ingen budrunder!

Du trenger ikke å tenke på utgifter til oppussing på mange år.
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste forskriftene. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.

Du har fem års reklamsjonsrett.

Vi gir deg en god, tidsriktig og ikke minst ny bolig med gjennomtenkte løsninger og gjennomgående høy kvalitet.