Klomreheia

I naturskjønne og idylliske omgivelser, kun et par kilometer nordvest for Grimstad sentrum, finner du boligfeltet Klomreheia.

Utbyggingen av Klomreheia startet for flere år siden, men det er først nå at Agder Bolig slipper til og endelig får sette sitt unike fingeravtrykk på stedet med med tre splitter nye firemannsboliger – alle fullspekket med særpreg og modernitet samt fire flotte eneboliger.

Vi vet at å kjøpe ny bolig er blant de største og noen ganger vanskeligste valgene man kan ta, og vi tar dette på alvor. Les selv hva våre kunder sier om opplevelsen med å kjøpe ny bolig fra oss.

Som utgangspunkt for leveranse har vår arkitekt tegnet to husmodeller. En standard og en utvidet med ekstra stor stue. Dersom du har spesifikke ønsker eller behov, kan vi i samråd justere planløsningen for en spesialtilpasset bolig som er skreddersydd for deg og dine.

Innhold

I første etasje kommer du inn i en romslig entré/gang med adkomst til 3 soverom, bad og eget vaskerom. Denne er lik for begge boligtypene.

Tar du trappen opp til andre etasje kommer du rett inn i en åpen stue-/kjøkkenløsning med adkomst til hovedsoverommet. Boligtype A har en stor terrasse på 50KVM, mens boligtype B har ekstra stor stue, eget bad tilknyttet hovedsoverommet og en ekstra WC. Balkongen er delvis overbygd.

Begge boligtypene har en praktisk carport m/ utvendig bod.

Pris fra 4 750 000 – 5 600 000 + omk.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt og sender all informasjon du ønsker om prosjektet. Ønsker du en visning arrangerer vi det når du ønsker.

+47

Fordelene ved ny bolig

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Ingen budrunder!

Du trenger ikke å tenke på utgifter til oppussing på mange år.
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste forskriftene. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.

Du har fem års reklamsjonsrett.

Vi gir deg en god, tidsriktig og ikke minst ny bolig med gjennomtenkte løsninger og gjennomgående høy kvalitet.