Klomreheia

I naturskjønne og idylliske omgivelser, kun et par kilometer nordvest for Grimstad sentrum, finner du boligfeltet Klomreheia.

Utbyggingen av Klomreheia startet for flere år siden, men det er først nå at Agder Bolig slipper til og endelig får sette sitt unike fingeravtrykk på stedet med med tre splitter nye firemannsboliger – alle fullspekket med særpreg og modernitet samt fire flotte eneboliger.

Vi vet at å kjøpe ny bolig er blant de største og noen ganger vanskeligste valgene man kan ta, og vi tar dette på alvor. Les selv hva våre kunder sier om opplevelsen med å kjøpe ny bolig fra oss.

FIREMANNSBOLIGER

Solrik beliggenhet med flotte uteplasser

Firemannsbolig med leiligheter som får gode og praktiske planløsninger, med to soverom, baderom, åpen stue- og kjøkkenløsning.

Utvendig sportsbod følger med til hver leilighet, samt mulighet for parkering i carport.

Bruksareal: ca 65 kvm + bod på 5 kvm.

Leilighetene i første etasje får hage platting som har enkel adkomst fra stue/kjøkken, mens leilighetene i andre etasje får en fin overbygd veranda med god plass til utemøbler.

Prisliste

Første byggetrinn er utsolgt. Neste byggetrinn legges ut for salg i løpet av kort tid.

BoligSoveromEtgP-romBRATotalpris
L10121.65 m²65 m²Solgt
L10222.65 m²65 m²Solgt
L20121.65 m²65 m²Solgt
L20222.65 m²65 m²Solgt

Klikk her for å se annonse på finn.no

ENEBOLIGENE

Innholdsrike, flotte eneboliger 5 minutter fra Grimstad sentrum

Som utgangspunkt for leveranse har vår arkitekt tegnet to husmodeller. En standard og en utvidet med ekstra stor stue. Dersom du har spesifikke ønsker eller behov, kan vi i samråd justere planløsningen for en spesialtilpasset bolig som er skreddersydd for deg og dine.

Innhold

I første etasje kommer du inn i en romslig entré/gang med adkomst til 3 soverom, bad og eget vaskerom. Denne er lik for begge boligtypene.

Tar du trappen opp til andre etasje kommer du rett inn i en åpen stue-/kjøkkenløsning med adkomst til hovedsoverommet. Boligtype A har en stor terrasse på 50KVM, mens boligtype B har ekstra stor stue, eget bad tilknyttet hovedsoverommet og en ekstra WC. Balkongen er delvis overbygd.

Begge boligtypene har en praktisk carport m/ utvendig bod.

Plantegninger

Prisliste

BoligSoveromP-romBRATotalpris
14144 m²210 m²Solgt
24144 m²210 m²Solgt
34144 m²210 m²5 073 212 kr
54144 m²210 m²Solgt

Klikk her for å se annonse på finn.no

Nydelige solforhold

Beliggenheten gir deg perfekte solforhold, fra solen står opp til solen går ned.

Sjekk selv ved å velge et klokkeslett med «slidebaren» og se hvordan solen beveger seg gjennom døgnet.

Det er mulig å melde interesse for disse boligene allerede nå. Kontakt megler for mer info/visning, eller bruk skjemaet lenger ned på siden ved å trykke på knappen: «Meld interesse for dette prosjektet»

Vi sender deg salgsoppgave som pdf når du registrerer deg.

Exbo Eiendomsmegling – Isabel Bermudez

Telefon: 926 38 257
E-post: ib@exbo.no

KONTAKT MEG FOR MER INFO ELLER VISNING I OMRÅDET

Isabel har jobbet i Exbo i 9 år og vært i eiendomsmarkedet i 15 år. I dag leder hun kontoret i Lillesand og Grimstad med stor suksess. Isabel har alltid vært fasinert av boliger, og etter Interiørutdanning i Kr.Sand bestemte hun seg for at dette ikke var nok. Etter 3 år på Eiendomsmeglerstudiet på BI, begynte hun som megler i Arendal.

Hun er kjent for å være driftig, ærlig, strukturert – og ikke minst rå på boligsalg.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt og sender all informasjon du ønsker om prosjektet. Ønsker du en visning arrangerer vi det når du ønsker.

+47

Hvilken boligtype er mest aktuell for deg?

Fordelene ved ny bolig

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Ingen budrunder!

Du trenger ikke å tenke på utgifter til oppussing på mange år.
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste forskriftene. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.

Du har fem års reklamsjonsrett.

Vi gir deg en god, tidsriktig og ikke minst ny bolig med gjennomtenkte løsninger og gjennomgående høy kvalitet.