Lunderhaug

Lunderhaug ligger i Vanse, et tettsted i Agder omtrent seks kilometer vest for Farsund bysentrum.

Av severdigheter i området kan vi blant annet nevne Friluftstunet, Hetland skolemuseum, Vanse Kirke og Amerika-pregede Brooklyn Square – den første offisielle amerikanske adressen i Norge.

Regionen blir også satt på kartet av den årlige American festival som for mange er et av årets store høydepunkt.

Det er ingen mangel på fritidsaktiviteter i området. Fuglevika på Lista er et yndet reisemål for fuglekikkere hele året. Lista byr også på skatepark, escaperoom og gode surfemuligheter.

I Vanse er det både barne og ungdom skole. Det er også gode barnehagetilbud i området. Vanse har et godt utvalg av butikker og restauranter samt flere idrettslag- og foreninger som tilbyr fritidsaktiviteter for både små og store i familien.

PLANLØSNING:

Tomannsboliger med tidsriktig arkitektur, moderne utforming og flotte uteplasser.

Vi har nå tegnet en ny tomannsbolig på en kanon fin tomt midt i Vanse Sentrum. Fra hagen kan du se ned på sentrum å nyte solen hele dagen!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt og sender all informasjon du ønsker om prosjektet. Ønsker du en visning arrangerer vi det når du ønsker.

+47

Fordelene ved ny bolig

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Ingen budrunder!

Du trenger ikke å tenke på utgifter til oppussing på mange år.
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste forskriftene. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.

Du har fem års reklamsjonsrett.

Vi gir deg en god, tidsriktig og ikke minst ny bolig med gjennomtenkte løsninger og gjennomgående høy kvalitet.