Lunderhaug Terasse

BoligSoveromEtgP-romBRATotalpris
SOLGT3162 m²162 m²3 651 250 kr

Store leiligheter i Vanse sentrum 

BOLIGENE ER SOLGT

Lunderhaug ligger i Vanse, et tettsted i Agder omtrent seks kilometer vest for Farsund bysentrum.

Av severdigheter i området kan vi blant annet nevne Friluftstunet, Hetland skolemuseum, Vanse Kirke og Amerika-pregede Brooklyn Square – den første offisielle amerikanske adressen i Norge.

Regionen blir også satt på kartet av den årlige American festival som for mange er et av årets store høydepunkt.

Det er ingen mangel på fritidsaktiviteter i området. To mil vest for Vanse ligger tettstedet Lista. Fuglevika på Lista er et yndet reisemål for fuglekikkere hele året. Lista byr også på skatepark, escaperoom og gode surfemuligheter.

I Vanse er det både barne- ungdoms- og videregående skole. Det er også gode barnehagetilbud i området. Vanse har et godt utvalg av butikker og restauranter samt flere idrettslag- og foreninger som tilbyr fritidsaktiviteter for både små og store i familien.

PLANLØSNING:

Tomannsboligene har tidsriktig arkitektur, moderne utforming og flotte uteplasser.

Hver bolig har to etasjer. I underetasjen er det to soverom, bad og TV-stue med utgang til platting i hagen. TV-stuen passer også fint som ekstra soverom. Hagene deles med hekk.

Planløsningene leveres som oppgraderte. Her er garasjen tegnet om til å inneholde Master bedroom, walk in closet, eget bad til master bedroom, og kjøkken. I tillegg er det tegnet eget vaskerom i hovedetasjen, slik at alle hovedfunksjoner ligger på dette planet.

Det er noe ubeskrivelig spesielt med følelsen av å overta nøkkelen til sin nye bolig.

Uansett om man er en erfaren boligkjøper eller nettopp har kjøpt sin første bolig er det ingen ting som kan sammenlignes med det å ta de første stegene over dørstokken til sitt nye hjem.

Å nyte den første frokosten til den nye utsikten og bare kjenne på følelsen av at «Nå er du hjemme»

Velkommen til Lunderhaug!

Fordelene ved ny bolig

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Ingen budrunder!

Du trenger ikke å tenke på utgifter til oppussing på mange år.
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste forskriftene. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.

Du har fem års reklamsjonsrett.

Vi gir deg en god, tidsriktig og ikke minst ny bolig med gjennomtenkte løsninger og gjennomgående høy kvalitet.