Norddalsheia – Byggetrinn 1

Moderne eneboliger i rekke

Kaddelandsveien 3 og 5 ligger i omgivelser skapt for trivsel og utfoldelse. Skjermet – men likevel sentralt med korte avstander til det du trenger.  

Dette er boliger for deg som ønsker høy standard, gjennomtenkte løsninger og en praktisk hverdag.  

Prosjektet består av fire arkitekttegnede og gjennomtenkte boliger med optimal utnyttelse for en praktisk hverdag.

Innhold

Hovedplan vil inneholde en romslig entré med god plass til garderobe og adkomst til bad.  

Videre blir du ført inn i TV- stue (denne kan evt omgjøres til et ekstra soverom). Her er det klargjort for kjøkken på veggen mot badet, slik at hovedetasjen enkelt kan gjøres om til en livsløpsbolig. Det er 2 soverom og en teknisk bod i denne etasjen.  

Solid trapp vil føre deg opp i boligens 2.etasje hvor du finner en åpen stue og kjøkkenløsning. Romløsningen er gjennomtenkt for å få god plass til sofagruppe og spisebord ved kjøkken.  

Fra stuen kan du enkelt ta deg ut til altanen hvor du kan nyte solen i trivelige omgivelser. Dette prosjektet blir levert nøkkelferdig med asfalt og gress på utsiden. Alt du trenger er møblene for å bo her.  

Velkommen til ditt neste hjem ! 

Få bedre isolasjon, ventilasjon og lavere luftlekkasje ved kjøp av ny bolig. 

Nyt utsikten og varme sommerkvelder fra din egen private terrasse 

Området er et etablert og populært område 7 km nord for Mandal. 

Du lever tett på naturen med turterreng som nærmeste nabo, barneskole og matbutikk innen 10 minutters rusletur – området er som skapt for rekreasjon. 

Området er omkranset av natur. Med en vakker turløype i umiddelbar nærhet til boligene, og med skog som omkranser området – er det mange muligheter. 

Like i utkanten av boligområdet ligger Holum barneskole. Det er også kort vei til busstopp som leder til Mandal.  

Med opparbeidet lekeplass rett ved siden av boligene kan barna leke i umiddelbar nærhet, mens du nyter de flotte omgivelsene 

Fordelene ved ny bolig

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Ingen budrunder!

Du trenger ikke å tenke på utgifter til oppussing på mange år.
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste forskriftene. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.

Du har fem års reklamsjonsrett.

Vi gir deg en god, tidsriktig og ikke minst ny bolig med gjennomtenkte løsninger og gjennomgående høy kvalitet.