Otilies Hage – Byggetrinn 1

Moderne hytter på sørlandet

I samarbeid med Lindesnes gårdsutvikling AS har Agder Bolig prosjektert 12 fritidsboliger i to ulike størrelser. Siv og Steffen.

STEFFEN

BRA: 106 m²
Soverom: 3
Etasjer: 2

SIV

BRA: 56 m²
Soverom: 2
Etasjer: 1

Otilies hage ligger i Lussevika hyttefelt. Et hytteområde helt på sydspissen av Sørlandet. Her kan du åpne verandadøra og trekke inn frisk sjøluft i fantastiske omgivelser! Stadig flere har valgt Lussevika som sitt ferieparadis. 

Flotte fritidsboliger med hage, solrik tomt og god standard. Det er lagt stor vekt på arkitektur, funksjonelle planløsninger og gjennomgående moderne standard.

På gårdene helt ute ved kysten lå frukthagene tradisjonellt litt tilbaketrukket for å bli skjermet mot vind og saltrokk. Lune områder med naturlig skjerming, men samtidig nærhet til bryggene og stranden for å sikre lett adkomst både fra sjø og land.

Otilies Hage er et eksemplel på en slik frukthage. Otilie levde for noen generasjoner siden i Svennevik og pleide sine frukttrær i Lussevika med kjærlighet og omhu. Trærne er borte for lenge siden, men hagen består…

Otilies Hage skal igjen fylles med liv. Nå skal det bygges praktiske og moderne ferieboliger her. Og det skal plantes fruktrær mellom disse. Hagen skal “befolkes” av små og store som skal tilbringe sin fritid her.

Det er to måter å komme hit på via landeveien. Enten fra Vigeland mot Lindesnes fyr, eller fra Lyngdal til Spangereid og så nordover mot Vigeland. I begge tilfeller tar man av Hyttene i hagen mot øst i Svennevik.

Fordelene ved ny bolig

Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Ingen budrunder!

Du trenger ikke å tenke på utgifter til oppussing på mange år.
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste forskriftene. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming.

Du har fem års reklamsjonsrett.

Vi gir deg en god, tidsriktig og ikke minst ny bolig med gjennomtenkte løsninger og gjennomgående høy kvalitet.