Hva sier kundene?

Publisert: 15. januar 2022

Her forteller tre av våre kunder om sine erfaringer med Agder Bolig.

Vi har stilt dem følgende spørsmål:

«Helt suveren oppfølging»

Øverst oppe i Hagekleiva i Lyngdal har den profilerte lokalpolitikeren Vidar Skarpeid og samboer Susanne Lynge funnet sitt «casa bonita».

  1. Agder Bolig ble valgt på grunn av Runes fleksibilitet og evne til å tenke kreativt rundt kundens ønske. Samt at Agder Bolig hadde et prosjekt her i Hagekleiva på den tiden da vi var på utkikk etter et noe mindre hus enn det vi hadde. Vi ønsket et helt nytt nøkkelferdig hus. 
  2. Vi er veldig godt fornøyd med boligen, og ikke minst med den gode oppfølgingen under byggeprosessen, som blant annet gjorde at boligen også ble ferdig før estimert tid. Vi fikk eksempelvis tilgang hver dag til å følge byggeprosessen med egne øyne, med muligheter til kjapt å få utført korrigeringer underveis. Oppfølgingen i ettertid har vært helt suveren. Rune svarer på mail eller telefon så fort han kan. Er han opptatt og ikke kan svare der og da ringer han alltid opp og tar seg da god tid til å lytte på det en har å si.
  3. Vi kan absolutt anbefale Agder Bolig. Vi har nå i over fire år framsnakket og anbefalt Agder Bolig til flere. Hvorfor har vi vel allerede svart på. 

«Løsninger som passet oss»

På Lunderhaug terrasse i hjertet av Vanse holder Jan Egil og Eva Salvesen til i nytt hus. Valget deres falt på Agder Bolig, og det ble god match.

  1. Etter 35 år i enebolig på Bryneheia, ønsket vi oss en mer lettstelt bolig her i Vanse sentrum. Agder Bolig hadde løsninger som passet oss. Derfor valgte vi dem.
  2. Vi er godt fornøyd med boligen. Her har vi fått alt på én flate, slik vi ønsket. Og Rune er «lagelig» å snakke med. Vi kom tidlig inn i prosessen, og Rune var veldig fleksibel med tanke på de endringene og løsningene vi ønsket. Han lytter og ordner.
  3. Jeg har allerede snakket med flere og anbefalt Agder Bolig, sier Jan Egil. Hvorfor? Fordi Rune og teamet er veldig OK folk.

«En som virkelig bryr seg»

Marit Melå har skapt seg et nytt hjem på Duetjønn i Vanse. Veien dit er hennes personlige fortelling, men hun formidler gjerne den delen av historien som handler om hjelpen hun underveis fikk av Rune Johnsen og Agder Bolig.

  1. Jeg var på visning på hans første byggeprosjekt, bare for å drømme litt. Men la det på hylla, for jeg hadde ikke økonomi til det. Trodde jeg. Så dukket Duetjønn i Vanse opp. Jeg drømte og håpet fremdeles, og gikk på visning der, men slo det fra meg igjen. For å gjøre en lang historie kort: Det begynner å gå opp for meg at jeg er huseier! Takket være Rune, som ga meg mot og støtte underveis.
  2. Jeg vil gjerne at den menneskelige siden av Agder Bolig, og ikke minst Rune, kommer fram. Han selger ikke hus bare for å tjene penger. Han er en person som virkelig bryr seg. Hadde det ikke vært for Rune i denne prosessen … ja, jeg orker ikke tenke på det. Han har også hjulpet meg med alt av søknader og papirer. Det hadde jeg aldri klart alene.
  3. Før jeg kom til Farsund bodde jeg i tidligere Aust-Agder. Jeg har også familie der. Hvis jeg en gang vurderer å flytte tilbake igjen dit, da ser jeg etter Agder Bolig. Ja, jeg kan virkelig anbefale Rune Johnsen og Agder Bolig!