Personvernerklæring

Hvem vi er

Nettsiden www.agder-bolig.no drives av to selskaper i felleskap:

Agder Bolig AS
Agder Boligbygging AS

Hvordan samler vi inn personlige opplysninger

Kontaktskjema, informasjon og nyhetsbrev

Når du skriver til oss via kontaktskjema, eller registrerer interesse for et av våre prosjekter lagrer vi en kopi av eventuell melding sammen med e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse og eventuelle andre opplysninger som blir oppgitt av avsender. Opplysningene brukes til å komme i kontakt med avsender og svare på henvendelser.

Det rettslige grunnlaget for nyhetsbrev og elektronisk markedsføring er enten at du har bedt om å motta informasjon, eller at det foreligger et eksisterende kundeforhold og du ikke har reservert deg mot å motta våre henvendelser.

Informasjonskapsler

Generelle informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Ingen informasjonskapsler vi lagrer inneholder personopplysninger som kan brukes til å identifisere brukeren.

Informasjonskapsler for sporingsformål

Vi benytter oss av sporingsverktøyene Google Analytics og Facebook pixel for å kartlegge brukeratferd på nettstedet og optimalisere innhold og markedførsingsstrategier. Disse verktøyene kan legge igjen informasjonskapsler i din nettleser, og vi henviser til de respektive verktøyenes egne personvernerklæringer for mer info om disse.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, innlegg osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Dine rettigheter

I henhold til norsk personvernlovgivning her du en rekke rettigheter knyttet til personopplysninger som gjelder deg. Som registrert har du i utgangpunktet følgende rettigheter:

Disse rettighetene kan være begrenset i visse situasjoner, som for eksempel hvis vi er lovpålagt å behandle personopplysningene.