Vellykket overtakelsesdag i Sangereidåsen

Publisert: 16. mars 2023

I løpet av 5 timer i går ble alle fire leilighetene i bygg 1 på Sangereidåsen overlevert til fornøyde kjøpere.

Å ta over ny bolig, er mer enn bare å få nøkkelen og signere på en protokoll. Det knytter seg mange og store forventninger til en slik dag. Dette er forventninger som har bygget seg opp gradvis helt siden første gang man vurderte å kjøpe boligen, og som boligselger er det vår oppgave å sørge for at disse forventningene innfris.

En stor del av det å innfri forventninger, består simpelthen av å levere et godt sluttprodukt – men det handler også om å ha en god dialog underveis med kundene. Allerede fra første møte er det viktig å ha en åpen kommunikasjonslinje begge veier, slik at vi som utbyggere får en forståelse for kjøperens forventninger og redegjøre for hvordan vi jobber for å møte disse.

Selve overtakelsen

Når vi går inn i boligen sammen på overtakelsesdagen, tas det en grundig gjennomgang av alle leilighetens kvaliteter og funksjoner.

I løpet av gjennomgangen er det selgers oppgave å redegjøre for alle de tingene en boligkjøper kan lure på i forbindelse med sin nye bolig og svare på alle spørsmål som kjøperen måtte ha, har tar vi gjerne også opp temaer som kan bli et spørsmål i fremtiden. Etter å ha levert mange boliger har vi fått god erfaring med hva slags spørsmål som kan dukke opp hos en ny boligeier.

Prosjektleder Tellefsen forklarer hvordan overtakelsen blir gjennomført
Det skjer mye i Sangereidåsen nå

Firemannsboligen som ble overlevert i dag, var det første av i alt fem bygg på dette delfeltet. Vi er godt i gang med byggingen av både bygg to og tre, og i dag starter vi med å reise veggene i bygg fire.

Om kun noen få uker er også fire nye leiligheter i Bygg 2 klare før overtakelse – og hvis vi skal dømme etter hvordan det har gått i dag så tror vi at også det kommer til å bli en kjempesuksess!

Vi gleder oss til å ta imot enda flere fornøyde kjøpere, og jobber på spreng de neste ukene for å levere den samme høye kvaliteten som vi har gjort til nå!


Ønsker du deg også en kvalitetsbolig fra oss?

Ta kontakt, så finner vi sammen ut den beste løsningen for deg!

– Agder Bolig AS
Bygg 1, med nysådd plen – klar for overtakelse.